Verujem da svi sa nestrpljenjem iščekujemo da sat sutra otkuca ponoć. Ova godina nas stvarno nije mazila i to je razlog zašto svi jedva čekamo da joj vidimo leđa.

Music Storyline je napravio još jedan krug oko sunca. Zahvalna sam na svoj novoj muzici koju sam otkrila i podelila sa vama. Meni je značila spoznaja da bar jednom nedeljno nekog obradujem sa novom plejlistom. U ovoj ludoj godini, više nego ikad smo naučili da cenimo male stvari. MS prostor je bio moj mali doprinos i moja mala stvar.

Što se tiče ovonedeljne MS preporuke, ona je malo drugačija. Kako će poslednji dan u godini većina nas provesti u svojim domovima, evo jednog malo „muzičkog rasporeda“ koji preporučujem. Nakon što dan započnete preslušavanjem nove MS plejliste, pozivam vas da preslušate novi album Milice Tegeltije i Luke Iganjatovića “Izlet”. To će biti mali intermeco u sred dana koji će vam zasigurno prijati. Dok ga budete slušali, imaćete zaista utisak da ste na pravom izletu, onom o kojem možda maštate od kad je krenulo ovo sivo i hladno vreme. Nakon toga, moja preporuka je da poslušate koncert „Fusion make sense“, finale Muzikon koncertne sezone koja nosi naziv „Makes Sense”. Koncert je imao premijeru na YouTube kanalu Agelast pre nedelju dana, a na koncertu su izvedene žanrovske varijacije umetničke muzike u fuziji sa džezom. U pitanju je izvođenje autorskih kompozicija džez sastava Schime u aranžmanu za džez kvartet i gudački orkestar. 

I za kraj, jedna bonus plejlista pod nazivom “Zagrevanje” na kojoj se nalaze neke od pesama koje su nam ulepšale ovu godinu sa dobrom energijom i pokretom u zvuku. Nadam se da će i vama i prijati u poslednjim satima ove godine. 

Ovonedeljna plejlista nosi naziv “We can do this” zato što stvarno mislim da možemo bolje od ovoga, i da će nam ovaj 1. januar ipak biti malo drugačiji od ostalih. Izgurali smo ovu godinu i nadamo se najboljem u sledećoj. Drugo nam ne preostaje.

Hvala vam na podršci koju ste mi pružali tokom cele godine, ovaj moj mali muzički prostor samo je sa vama i potpun ❤ 

MS ide na jedan kraći odmor, tako da se čujemo za dve nedelje. Budite dobro, zdravo i slušajte neku dobru muziku, a mi se čujemo i sledeće godine ✨ Srećno nam bilo!

Foto: Unsplash / Belinda Fewings