Postoje događaji i ljudi koji su u proteklih godinu i po dana dosta uticali na to da svoju zamisao u vezi sa „Music Storyline“ blogom mnogo brže spovedem u delo. Moje učešće u programu mentorstva „Podeli svoje znanje“ je definitvno odigralo jednu od presudnih uloga da brže realizujem ideju i napravim svoj prostor za dobru muziku i da time na neki način ostvarim jedan svoj san.

Prethodne godine sam učestvovala kao mentorina u ovom programu, a ove godine pripala mi je čast da budem mentorka jednoj sjajnoj devojci koja je toliko pametna i sposobna, da sam ubeđena da će brzo osvojiti nove prostore i prevazići mnoge izazove.

Prošle nedelje smo zajedno sa programom imali jedan specijalan događaj u rezidenciji zamenika Američkog ambasadora, i tim povodom nastala je ova plejlista.

Kako ima toliko dobre muzike iza koje stoje ženske autorke i interpretatorke, verujem da će ovo biti samo prva u nizu plejlsiti ovog tipa 🙂 Uživajte!

*Naslovna fotografija je nastala na ovogodišnjem izdanju festivala „Devet“. Na fotografiji se nalazi rad umetnika Ivana Kocića.