fbpx

Sarađujmo

Svoja znanja iz oblasti marketinga sam spojila sa akademskim obrazovanjem i praktičnim radom u muzici i napravila jedinstvenu uslugu – pravljenje plejliste za potrebe kompanija, agencija ili pojedinaca koji organizuju neki događaj sa određenom tematikom. Ako Vam je potrebna osoba koja će napraviti muzički odabir prema profilu Vaše kompanije ili specfičnosti publike za događaj koji organizujete, možete me kontaktirati na contact@musicstoryline.com

Imate ideju o tome kako biste želeli da se bavite muzikom, ali niste sigurni kako da započnete sve i plasirate svoj rad na tržištu? Da li je u pitanju pokretanje sopstvene radionice, davanje časova sviranja nekog instrumenta, ili nešto kompletno novo, biće mi drago da Vam pomognem u tome da Vaša poruka i ono što ste osmislil stigne na prave adrese. 

Komunikacione veštine i ljubav prema pisanju o muzici, spojila sam u poseban vid usluge koja predstavlja kombinaciju PR aktivnosti, kreativnog konsultanta i muzičkog supervizora. Ako praviš svoju muziku, imaš bend ili komponuješ, tu sam da ti na osnovu višegodišnjeg iskustva rada u muzičkoj industriji pomognem da to uradiš na što bolji način.

Close